Modulsofa og sofagruppe sælges

Hos Buhl Jensens Bolighus sælger vi sofaer både sofagruppe, som er færdige sofaer og modulsofa, som du selv skal bygge. Med en sofagruppe og modulsofa er det muligt at sætte sig eget præg på sofaen og gøre det til sin egen. 

Vi har et stort udvalg af sofaer både i stof og læder i butikken. Vi tilbyder følgende mærker inden for sofaer, Palermo og Atlanta Connection. Med Atlanta Connection er det muligt at designe ens sofa efter eget ønske.

Byg din egen modulsofa ​

​Er du mere gør-det-selv-typen? Så skal du have en modulsofa. Her har du nemlig muligheden for at bygge og skabe den sofa, som du vil have og som passer perfekt til dit hjem. Med en modulsofa fra os er der ingen begrænsninger, man kan selv vælge det stof, som man ønsker, hvad enten det er læder eller stof.

​Vælg din sofagruppe hos os

​Hvis du vælger en sofagruppe, så får du den samlede løsning, hvor sofaen er færdig. Vi har de lækreste designs i butikken, og har de sofaer, som er mest komfortable at sidde i. I butikken har vi et stort udvalg af sofagruppe. 

Vi har noget for enhver smag, hvad enten du er på ud kig efter en moderne sofagruppe eller en med et mere klassisk udseende, så har vi din nye sofagruppe.

Kom ned i vores butik i Toftlund nær Vojens & Gram, så kan vi hjælpe dig med at finde den modulsofa, som du ønsker. Vi har 4-5 ugers leveringstid på vores sofaer, hvis varen ikke er hjemme i butikken. Vi kan også kontaktes på telefon og e-mail.

Telefon: 74 83 11 03

E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk

​Sofagrupper

​ÅBNINGSTIDER

​Man-fre

Lør​

​9.30 - 17.30

9.30 - 13.00

​​Åbent 1. søndag i hver måned, dog ikke maj, juni, juli og august. Søndag 10.00 - 15.00​

TILBUD​

Vi giver altid vores kunder et godt tilbud.

​FIND BUTIKKEN

Buhl Jensens Bolighus

Toldbodgade 17, 6520 Toftlund

Tlf.: 74 83 11 03

CVR: 59015613

buhljensensbolighus@mail.tele.dk

​Toldbodgade 17, 6520 Toftlund | Telefon: 74 83 11 03 | E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk