​Senge i stort udvalg

​En seng er alfaomega for en god nattesøvn, så du kan fungere optimalt hver dag. Det forstår vi hos Buhl Jensens Bolighus. En god seng kan afhjælpe rygproblemer og andre skavanker, som man kan gå og døje med i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at når du ligger dig ned for at sove, at sengen passer til dig. Vi har gode senge, som støtter hele kroppen igennem natten.

Den helt rigtige seng

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette seng for dig, så du kan få en god søvn hver nat. For at vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis med at finde den seng, som passer til dig og dine drømme, er det bedst, at du kommer ned i butikken. Her kan vi rådgive og vejlede dig og høre om dine behov. Herefter kan du prøve vores store udvalg af senge og se, hvad du bedst kan lide.​

Stort udvalg af senge

Vi har et stort udvalg af senge, og vi har både almindelige senge og elevationssenge. Vi har senge, som giver perfekt støtte hele natten. Prøv blandt andet en Opus seng, som er en førende kvalitetsseng på markedet. Deres senge er produceret til at ligge på med fokus på liggekomfort og design – så du får den bedste seng. 

Vi har hurtig leveringstid på vores senge, så kom ned i vores butik i Toftlund nær Vojens & Gram og få en snak med os, så finder vi den perfekte seng til dig. Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

Telefon: 74 83 11 03

E-mail: buhljensensbolighus@mail.tele.dk

SENGE

I vores store sengeafdeling på 1. sal, har vi et stort udvalg af madrasser fra:

OPUS​

Senge

​ÅBNINGSTIDER

​Man-fre

Lør​

​9.30 - 17.30

9.30 - 13.00

​​Åbent 1. søndag i hver måned, dog ikke maj, juni, juli og august. Søndag 10.00 - 15.00​

TILBUD​

Vi giver altid vores kunder et godt tilbud.

​FIND BUTIKKEN

Buhl Jensens Bolighus

Toldbodgade 17, 6520 Toftlund

Tlf.: 74 83 11 03

CVR: 59015613

buhljensensbolighus@mail.tele.dk

​Toldbodgade 17, 6520 Toftlund | Telefon: 74 83 11 03 | E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk