Lænestole i stort udvalg

Vi har et stort udvalg af lænestole, så hvis du kunne tænke dig en lænestol i stuen, så du kan læne dig tilbage og slappe af med en god bog, en kop kaffe eller lidt tv? Så er du kommet til de rette. En lænestol er forbundet med komfort, det er det vigtigste, derfor har vi det bedste udvalg af lænestole. Vi har de to førende lænestole på markedet, ZeroStress og Cumulus Collection begge fra By Himolla. Men vi har selvfølgelig også andre former for lænestole, som du kan se og prøve i vores butik.

ZeroStress lænestole

​Hos Buhl Jensens Bolighus fører vi ZeroStress lænestole, som er tilpasset dine kropsmål og individuelle ønsker. Derfor giver ZeroStress den perfekte afslapning. Himolla har mere end 60 års erfaring i branchen med fremstilling af gode lænestole. Derfor kan vi garantere lang holdbarhed og høj kvalitet i design og udførelse. Man kan få ZeroStress i fire forskellige størrelser.

​Cumulus Collection

​Cumulus Collection er en lænestol med utallige muligheder og funktioner, stolen har et fantastisk program i ergonomiske hvilestole. Lænestolen tilpasses individuelt efter dine behov. Lænestolen fås i flere forskellige størrelser, så den passer til dig. Seniorstolene fra Cumulus Collection med løftefunktion er noget, som du skal prøve, når du besøger vores butik, da den er helt fantastisk.

Kom ned og besøg os i vores butik i Toftlund ved Vojens & Gram, hvor vi har et stort udvalg af lænestole, som du kan prøve og finde den, som passer bedst til dig. Vi har 4-5 ugers leveringstid, hvis lænestolen ikke haves i butikken. Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

Telefon: 74 83 11 03

E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk

Lænestole

​ÅBNINGSTIDER

​Man-fre

Lør​

​9.30 - 17.30

9.30 - 13.00

​​Åbent 1. søndag i hver måned, dog ikke maj, juni, juli og august. Søndag 10.00 - 15.00​

TILBUD​

Vi giver altid vores kunder et godt tilbud.

​FIND BUTIKKEN

Buhl Jensens Bolighus

Toldbodgade 17, 6520 Toftlund

Tlf.: 74 83 11 03

CVR: 59015613

buhljensensbolighus@mail.tele.dk

​Toldbodgade 17, 6520 Toftlund | Telefon: 74 83 11 03 | E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk