Gulvbelægning udført professionelt

​Ønsker du professionel hjælp og rådgivning om gulvbelægning? Så er du kommet til de rette. Når du skal vælge den rigtige gulvbelægning, handler det først og fremmest om din smag og stil. Herefter kan vi rådgive dig om fordele og ulemper ved den type gulvbelægning, som du ønsker.

Rådgivning om gulvbelægning

​Vores professionelle gulvbelægger er altid klar med gode råd og vejledning, når du skal have nyt gulv. Det gælder både for design, belægningstype og efterfølgende behandling. Der er visse belægningstyper, der er mere slidstærke end andre gulvtyper såsom linoleumsgulve. Hvis du er i tvivl om hvilken gulvbelægning, du skal vælge, så kan du roligt spørge os. Vi har mange års erfaring med gulvbelægning og rådgiver og vejleder vores kunder. Vi hjælper dig gerne med at finde den type gulv eller tæppe, som passer til dine behov og smag, så du får det gulv, der passer dig og rummet bedst.

Vi kommer til dig

​Vores dygtige gulvlægger står for det hele både levering og montering. Vi kommer hjem til dig og måler rummet op, og giver et uforpligtende tilbud. Det gælder uanset hvilken type, du skal have, hvad enten det er trægulv, vinyl eller væg-til-væg tæppe. Vi har som noget nyt også specialiseret os i vådrumsvinyl og kan også belægge dit gulv med dette. Vi foretager gulvbelægning i Toftlund, Vojens og Gram.

Kom ned i vores butik i Toftlund nær Vojens & Gram, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til gulvbelægning. Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

Telefon: 74 83 11 03

E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk

​ÅBNINGSTIDER

​Man-fre

Lør​

​9.30 - 17.30

9.30 - 13.00

​​Åbent 1. søndag i hver måned, dog ikke maj, juni, juli og august. Søndag 10.00 - 15.00​

TILBUD​

Vi giver altid vores kunder et godt tilbud.

​FIND BUTIKKEN

Buhl Jensens Bolighus

Toldbodgade 17, 6520 Toftlund

Tlf.: 74 83 11 03

CVR: 59015613

buhljensensbolighus@mail.tele.dk

​Toldbodgade 17, 6520 Toftlund | Telefon: 74 83 11 03 | E-mail: ​buhljensensbolighus@mail.tele.dk